aliff satar , could u please stop talking about me !






" aliff satar ,  could  u please stop talking about me "


kenal tak ayat sape ni    kalau korang selalu blogwalking kat youtube mesti korang tahu lahh
btw aku suka gile dgn dia , semua video dia aku tengokk .. hilang bosan tau 

even dia duduk dekat oversea , dia xdelah bajet nak cakap omputehh jee
pekat jugak bahasa dia tuu ..tak mcm sesentegah tu   
baru dduk oversea seminggu dua da lupa
nasi lemakk    HAHA   

sape matluthfi 









video yang first tu pebret aku .. haha lawak 



AMANWAN pun aku suka jugakk ..
bukan sbb HANDSOME , tapi BAKAT 




6 comments:

aira mohamad said...

sama la kite.. saya pn suka dia...
siap donload semua video matluthfi masuk lappy.. he3..

ayt yg pling sy igt..

"mencuri tu haram tp curi hati xpe"

nurfa said...

lutfi.. terbaik lah. siyess.. vid dye bt mmg best.
ps/:singgh blogwalking. already follow urs. follow me back. c u yaaa! :D

Fatin Nazira said...

hihi,thumbs up for him. dia memang best kan? setiap kali tgok his video tak pernah tak gelak. hihi release my tension whoooa ^^,

fyza said...

yup betul tu .. suka tgk dye kan :)

dhia adawiyah said...

hehe .. yang "rant on lagu cinta" tu bezz ... yang dilanda ribut uh ,, fuyoo.. kuat gler ribut kat tempat die ..

miSpYeja said...

minat amanwan..dia ni sikit je hahah ..btw cat tu comel